Garnitura de cartofi cu sos ragu la cuptor

de epurasha2bb in Curcan, 26 Noi 2010 | 8570 vizualizari

 

o garnitura ce am servit-o alaturi de snitzelel de curcan insa la cat de satioasa este cred ca merge si ca fel principal!

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3 graunti de usturoi
  • sare, piper
  • 1 cana de sos de rosii
  • 150 g carne tocata/maruntita de curcan
  • 1 lingura de branza rasa
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura de cartofi cu sos ragu la cuptor:

Am curatat si spalat cartofii, i-am fiert si i-am zdrobit ca pe un piure mai grosier, nu tare fin.Am pregatit sosul rosu cu ceapa , usturoi si morcov ras, maruntite si calite, dupa care am adaugat sosul de rosii (puteti folosi pasta de tomate sau bulion, eu am borcanele de sos de rosii cu ardei facut de socrella si-l folosecs la mancaruri pe acela).Am turnat deasupra cartofilor si am dat la cuptor in vas de jena la foc mediu sa se rumeneasca,Spre sfarsit am presart deasupra bobite de branzica si verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de cartofi cu sos ragu la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la cuptor cu cartofi